Sunday, April 5, 2009

--aSaImEn--

semgu dua ni memng sgt2 bz..
asaimen,pojek,tuto n sbginye..
bkn bz sgt pon,tp wt2 bz..
sbnrnye even keje korg tu sket je tp korg akan rasa bz sgt sbb otak korg fikir yg korg ada keje,even x wt..
fhm x mksd aku?? huhu..
x pelar,bia aku sorg je fhm..
2,3 hri ni aku asik ngan tenet,x ponn, x tgk cite..
ish2,,apa nk jadi?
jadi manusia la kan, x kan haiwan lak??
sabtu hr tu aku wt ulasan eko,cm x caya lak aku b'jaya hbskan menda alah tu sblm last minit..
people changes rite??
tp bla hbs je menda tu,trus aku lpak cm setahun wat keje,huhu..
tdo da cm x bgn2 da..
pastu skang duk ushar blog org len bc e-novel..
besh siot cite2 dia..
x yah aku bazir duit bli da lain kali,kan??
huhu..
sume dieorg mmng sgt2 b'bakat..
ada sorg tu,siap bru hbs spm lg,da r laki,pndi menulis lak..
kadang2 nk menulis pon kna ada bakat..
bkn main tibai je..
aku memng tabik rr kt sapa yg pndi menulis..
org leh rasa tenang,bengang,benci n sbginye ngan watak yg dicipta..
ada romentik siot,ada yg jahat..
ingt pasni nk wt kalkulus,tp tgk ah dl..
kalo aku ajin aku bka..
bkn pe,mood exam x smpi g rr..
cm t'bantut je hasrat bla aku b'niat nk bka buku..
dolu aku duk sorg je time final exam sem lpas,skang bla ada rumet,rasa lain lak..
aku ni ska wt menda ngan seyes tyme aku sengsorg n yg pntg,mood ak ada dtg sndr tyme tu..
bla duk sorg,byk menda yg b'beza,memng r kadang2 aku bosan duk sorg,tp besh..
ko nk wat pe2 pon org x larang n ushar.
ko nk tdo or x nak tdo smpi pagi pon x pe.. x kacau org..
kalo ko panas,ko nk bka bju,or bka kipas smpi 5 pon x pe..
kalo ko bengang,ko nk hempas2 barang or ko nk campak sume barang pon x pe..
kalo ko bosan,ko leh bka cite or lagu kuat,x de sapa nk mrh..
kalo ko tgk cite antu,ko leh bka smpi max je vlume..
kalo ko x nk mandi,x nk bsuh baju, x nk lipat baju,x nk kmas barang,pon x kesah..
kalo ko nk sepah-sepahkan buku atas meja smpi da x nmpk meja pon leh..
kalo ko nk mkn megi then biar mangkuk x basuh pon x pe..
kalo ko x nak sapu bilik n biar habuk melambak pon x de sapa kesah..
yg pling penting,kalo ko nk nangeh or jerit or nk memberontak,maki2 org,x de sapa akan tegur..
tp yelar,kite kna ada teman utk kite sedar limit kite..
cm dlm satu cite tu,kite x leh stdy or blaja sorg2 sbb kite x dak saingan..
kalo kite sengsorang,kite x kan sdar yg sbnrnye tahap kita kt mana..
kalo ada kwn,kite akan rasa smgt nk b'saing..
nk wat lbey dr pe yg kwn kite wat..
kan2???
so,b'syukurlah anda apabila anda mempunyai rumet n kwn2..
b'syukur ngan apa yg ada,sbb masih ada org yg lbh susah dr kite..

psnn penaja : SLMT STUDY kwn2 ku..
moga kita dpt jwb final ngan sebaiknye..
semoga kali ni aku n geng2 dpt 3 ke atas..
bhaSyAAAAA!!!!

2 comments:

naffana said...

bkak baju???

teeeet~~~~

sensored doe!!!!

wAnNoOr said...

huhu..
sensored ke???
abaikan je..


kAmEnAsHi kAzUya


hE's cUtE
hE's beaUtifuL
hE lOves bAsebAll
hE's aN iDoL, a SingEr, an AcToR
hE's tHe lEttEr K in KaT-TuN
hE's kYohEi in YaMaTo NadesHikO sHicHi hEngE
hE's kAnZaKi sHizUku in KamI nO sHizUku
hE's kOsaKU in oNe pOund gOsPeL
hE's hIrotO kAnzAki in tAtTa hItoTsu nO kOi
hE's YuYa iShidA in sApuRI
hE's kIriTanI sHuji in nObuta Wo pRoduCE
hE's oDagiRi rYu in gOkusen 2