Saturday, April 11, 2009

1sT sArAnG!!

bkn sarang tebuan or sarang semut tp sarang=cinta
cinta pertama..
first luv..
sume org ada cinta pertama masing2 n kngn masing2 tntg itu..
Jepun sndr slalu wat filem tntg 1st sarang,korean pon,taiwan pon..
bwu td aku bc komik tntg 1st sarang,aku t'fkr sjak umo brapa kite da tau tntg cinta,tntg couple,n sume2 tu..
ada bdk umo 8 tahun da pndi ucap cinta kt bdk laki..
bdk tadika..
drjh 6,form 3?
sbnrnye kite da rasa cinta sjak kite dilahirkan lagi..
sayang ibu mnybbkan kite lahir ke dunia..
kasih ayah mnybbkn kite dpt mendengar azan sbgi perkara pertama yg didengar..
kasih kakak mnybbkn kite jadi matang
kasih abg m'buat kite dilindungi
kasih adik m'buat kite ada kawan b'main..
sume kite da rasa..
kasih sahabat m'buat kite matang..
aku rasa aku jatuh cinta masa aku drjh 5 kot..
tyme 2 aku sgt2 ska kt 1 mamat ni..
actully sume ska dia tyme 2..
aku ske tyme dia pertahankan kwn2 die.
aku ske masa die pki bju kuning(prefect)
aku ske masa dia tlg antarkan sorang bdk syndrom down balik ke kelas dia..
aku ske masa dia jadi jahat..
aku ske masa dia duk blkng aku masa tyme da dkt upsr..
(aku kna denda duk keliling laki sbb bising)
aku ske masa dia senyum,
aku ske masa dia main..
aku ske masa dia duk blkg n sblh masa lam bus g lawatan ke kl..
aku ske masa aku tgkp gmbr dia tdo tyme 2..
aku ske masa dia wt rmbt belah m (dulu)
tp skang,bla da bsr sume 2 wat aku gelak..
aku ske kt dia??
pelik.. tp mmng kngn yg bek..
tp waktu gak aku ska kt 1 org ni..
sbb dia,aku ska pemahaman
sbb dia,aku ska wat homework
sbb dia,aku ska tyme aku dpt 5A( aku salam dia..huhu..)
aku ske tyme dia g skali lawatan ke kl
aku ske tyme dia senyum
aku ske rambut itam dia
tp aku sedey x dpt jmp dia tyme hari last kt skul..
x de pon gamba dia..
tp kwn bek aku x ska dia ni.. anti siot!!
skang dia da pindah...
da jauh..
susah nk kata,sbb dia ni da kawin pon n bini dia sgt cntk..(kata kwn aku)
mmng perasaan kagum je kot..
tp tq sbb dua2 insan ni,wat aku makin matang..
n wat ak ada kngn yg manis..
arigatou gozaimas, xie xie ni,thnk u, trimas


p/s: masa tulis ni,aku duk dengar lagu industan,soe kalo ayat t'lbey bunga..

abaikan mana2 yg t'lbey jiwang tu..

4 comments:

naffana said...

1st sarang????

ha3......[ngah gulik2 bce entri ko]
weyh....adess....msti beliau slh sowang en??

aisy~~~

msti dlu ko nk ckp....

a* oppa~~~saranghae~~~

ngiahahahahaha~~~~
[jatuh katil cuz gelak berie]

wAnNoOr said...

oi!!!
diam2 sudah..
sbnrnye aku duk fkr gak sape ea yg knl,x de kot..
aku lpa lgsg ko knl..
wahaha..
x de la..
ngarut

naffana said...

oppa~~~

saranghae~~~

** oppa....

sarangheyO!!!!!!

ngiahahahahhahahah~~~~

wAnNoOr said...

aen senget..
wek..


kAmEnAsHi kAzUya


hE's cUtE
hE's beaUtifuL
hE lOves bAsebAll
hE's aN iDoL, a SingEr, an AcToR
hE's tHe lEttEr K in KaT-TuN
hE's kYohEi in YaMaTo NadesHikO sHicHi hEngE
hE's kAnZaKi sHizUku in KamI nO sHizUku
hE's kOsaKU in oNe pOund gOsPeL
hE's hIrotO kAnzAki in tAtTa hItoTsu nO kOi
hE's YuYa iShidA in sApuRI
hE's kIriTanI sHuji in nObuta Wo pRoduCE
hE's oDagiRi rYu in gOkusen 2