Monday, August 2, 2010

a mIrAcLe weEk??

naPe aku ckP mgu ni miracle??
check it oUt.

fIrsT- aku dpt p0ster kAt-TuN frOm aLiA

  
 p0sTer KaT-TuN fRoM aLiA

yg kalo dikira kebarangkalian alia dpt p0ster tu pon sgt la tipis..
jUmpa dlm buku kt library, korg x rasa sgt miracle ke,
kbtln lak b4 tu, aku ada sebut pasal kAt-tuN , tyme tu aku sgt2 teringin nk poster kat-tun,
then tetiba lia dtg n kasik, x t'kjut turtle aku tyme tu??



secOnd, aku mELukIs!! n aDa oRg kAta cUte..
kalo nk dikatakan aku ni x b'seni, dlu pnah je blaja seni sampai tgktn 3, 
tp apa yg aku lukis sume x jadi..
kalo kalerkan pon, jd sgt2 hodoh,
then satu mlm tu, rasa t'ingn lak nk lukis turtle,makhluk Allah pertama yg aku nk lukis..
search kt tenet 'how to draw turtle'
blaja step by step, then jadi la, ppuHH!!
tUrtLe (kAmE???)
hasil akhrnye, tgkp n tnjk kt kwn aku, dieorg kata kiut,
rasa cm nk kiss je org t'sebut..HAHA~~
rasa kalo wt jual, ada org nk bli x ea??

thIrd- b'jaya decorate jadUaL samPai nmpk jD x m'bOsAnKn
 
mY sChedUlE fOr dIs sEm
korg tau perasaan, bila tgk org lain lukis2,hias2 jd cntk, bila korg lukis, cara yg sama, jd x lawa, x de rupa..
itula aku, tyme skola dlu, aku duk sblh budak yg suke sgt hias barang2 dia..
'kalat' dia kalo korg tgk, mmng rasa cm nk kira2 je spnjg masa, kiut sgt decoration dia..
kalo wat kad, mesti lawa, tulisan lawa, sgt jeles ngan org tgn b'seni nih..
x mcm aku..
so, now, aku x dela nk rndah diri sgt kan.. huhu..
ada gak la hasil nye kan..

hIaSan dLmn mY nOteBo0k  


yg ni lak x de org puji aku lg.. hihi..

gOnNa sAve 'oKaNe' for the fuTuRe..
KaT-TUN mali la.. 

2 comments:

[aLia-nL] said...

terasa mcm artis sekejap! haha~
cute cute lukisan kau tu ;)

wAnNor said...

eh, alia bkn artis ke?? hihi..
cute ea?? huhu..
thnx2.. ni syg alia nih..


kAmEnAsHi kAzUya


hE's cUtE
hE's beaUtifuL
hE lOves bAsebAll
hE's aN iDoL, a SingEr, an AcToR
hE's tHe lEttEr K in KaT-TuN
hE's kYohEi in YaMaTo NadesHikO sHicHi hEngE
hE's kAnZaKi sHizUku in KamI nO sHizUku
hE's kOsaKU in oNe pOund gOsPeL
hE's hIrotO kAnzAki in tAtTa hItoTsu nO kOi
hE's YuYa iShidA in sApuRI
hE's kIriTanI sHuji in nObuta Wo pRoduCE
hE's oDagiRi rYu in gOkusen 2