Sunday, July 5, 2009

aInUl mArdHiaH

seperTi yg sume tau anak sedara aku yg baru telah dilahirkan pada 290609 stlah pnat dipujuk oleh sume org t'masuk my mom n sume yg dtg mlwt kt sepital..
sume yg dtg akan usap2 prut n suh ainul kuar..
dia x nak kuar rasanye or maybe bkn waktu yg tlh dijanjikan oleh Allah lagi utk kuar melihat dunia yg sementara ini..
so,inilah dia cucu kedua lam fmly..
yg tlah mengatasi kepopularan iman.. kihkih..
iman TETAP no 1 lam hati mak ndak ea.. huhu..
even mak ndak dh ada geng bru..
pernahkah sume penah dgar yg org kata kaki baby just 2 jari dewasa sahaja..
inilah bukti yg ketara skali..
1st2 aku tgk mka dia,aku puji mata dia cntk..
n then mula pgang tgn,tgk kaki..
tgn dia sgt halus,selembut kulit baby le katakan..
jari2 dia pnjg2 n mak kata mesti dia m'besar m'jadi anak yg tgi..
sentuh sana,sentuh sini,siap cari tanda lahir lg..
smpi akhrnye aku jumpa tahi lalat kt tpi pinggang dia..
aku pon x tahu masa bila lalat berak kt situ.. huhu..
dia bawu je kuar..
myb mak dia telan lalat kot dulu..
hihi.. memain je..

ni lak aku masa ngah ngendong ainul..

amik kesempatan masa mak dia ngah tido..

kecut juga aku masa nk pgang..

hati2 gile..

seperti kata mak, bukan snang nk dpt tuh..

9 bulan lbih bru dia kuar,2 pon x nak kuar..

hehe..

2 comments:

amira + adnan = gLam mirad said...

comeL giLooo ! !
sampaikan cioman aku kat dye...

wAnNoOr said...

tq2..
ainul memang comey,
lmbt skit le kot aku smpikan..
x blik dh aku..


kAmEnAsHi kAzUya


hE's cUtE
hE's beaUtifuL
hE lOves bAsebAll
hE's aN iDoL, a SingEr, an AcToR
hE's tHe lEttEr K in KaT-TuN
hE's kYohEi in YaMaTo NadesHikO sHicHi hEngE
hE's kAnZaKi sHizUku in KamI nO sHizUku
hE's kOsaKU in oNe pOund gOsPeL
hE's hIrotO kAnzAki in tAtTa hItoTsu nO kOi
hE's YuYa iShidA in sApuRI
hE's kIriTanI sHuji in nObuta Wo pRoduCE
hE's oDagiRi rYu in gOkusen 2