Sunday, May 3, 2009

bAd oR hAppY daY???

smlm 2/5/09,aku mlakan pagi ngan stdy khdmt msyrkt..
khdmt msyrkt stat kul 12.30..
blik je dr exam,aku lpak2 smbl kmas nk tgu abg aku dtg amik barang..
dlm kul 3 lbih I thnk dieorg dtg n amik sume barang
tp even sume brg da bw balik aku still rasa x sdap ati,mcm ada suthng yg x kna or x settle lg,ada menda yg x siap lg..
then aen msg nk dtg,bla ku bka je pintu nmpk dieorg ngah pgang kek ngan lilin sume bagai..
t'sUPRISE aku tyme tu..
x sangka gile kengkawan aku leh wat suprise cenggitu..
seyes aku da x harap sgt dieorg nk smbt utk aku..
da lpa pon..
x bajet lgsg..
sbb sblm ni dieorg ejek2 aku x nak smbt utk aku..
hhu..
t'haRU + t'KESIMA + bagai2 lagi..
kiteorg mkn2 n mmng sgt2 happeng..
thank you..
xie xie..
arigatou..
terima kasih my frenz..
AIN,NAB,RINIE,ANA, ERIN,SIKIN..
I really appeaciate that..
then,hari pon b'lalu tp kisah aku masih blum b'akhr..
masa kwn aku ni nk blik,dia bg kunci bilik dia kt aku supaya aku serahkan kt rumet dia nanti,aku pon amik n ltak atas mja..
tyme 2 da nk dkt kul 12 n aku nk g toilet..
aku pon trus amik knc atas mja n b'lalu..
bru 2,3 lgkh,aku sdar,nape knc 2 cm lain je??
aku tgk,belek2..
D***6.
**6.
6.
eh,bilik aku D***9 le,trus aku pusing n tgk pintu da t'tutup.rapat.
meraung aku kt pintu.
seb bek bdk dpn bilik aku ada,n aku tumpang tdo bilik die mlm tu..
smpi siang.
hati aku x keruan gile. ngan laptop t'buka.
ngan cite yg aku b'tekad nk hbskan ngah loading x b'tgu..
aku sedey.
hari2 last aku di za'ba cm nitemare..
mlm ni aku sengsorg je..
sayap kanan floor aku,just aku je..
alia x de,sume x de.
hope nothng happen ea.
sgt2 sedey.
so,U tell me,is it bad or happy day for me?


4 comments:

[aLia-nL] said...

anggap je laa bnde tu perkara baik..
sbb kau dpt tido kat katil aku =P
huehuehue..
haa...sib bek gak aku balik kan..kan kan kan??

amira + adnan = gLam mirad said...

wan !
+ve Laaaa....
bnde xbek jadi pon sure ade hikmah kan..
aLL da besh ya !

Pokok said...

best tak tido katil alia? =p

wAnNoOr said...

best2..
huhu..
jgn jeles ea..haha..


kAmEnAsHi kAzUya


hE's cUtE
hE's beaUtifuL
hE lOves bAsebAll
hE's aN iDoL, a SingEr, an AcToR
hE's tHe lEttEr K in KaT-TuN
hE's kYohEi in YaMaTo NadesHikO sHicHi hEngE
hE's kAnZaKi sHizUku in KamI nO sHizUku
hE's kOsaKU in oNe pOund gOsPeL
hE's hIrotO kAnzAki in tAtTa hItoTsu nO kOi
hE's YuYa iShidA in sApuRI
hE's kIriTanI sHuji in nObuta Wo pRoduCE
hE's oDagiRi rYu in gOkusen 2